Kontakt os

Ordre forespørgsel

På hjemmesiden kan du logge ind og se status m.v. Hvis du skal kontakte os ang. din ordre så log ind og skriv en besked til os. Derved er alle oplysninger samlet samme sted og det letter arbejdsbyrden og giver bedre service til vores kunder. Du kan også ringe til os på 7022 1747, husk at have ordrenummeret klar.

Produkt forespørgsel

Du kan enten kontakte os per email: salg@mmaction.dk eller på tlf. 7022 1747. Ved kontakt per email så inkluder gerne så mange oplysninger som muligt, evt. et link til varen.

Annoncering

Hvis du vil sælge os annoncering så send os en email, vi tager ikke imod telefonsælgere.

Reklamation

Kontakt os helst via linket i din faktura/ordrebekræftelse, så vender vi tilbage med løsningsforslag.

Afhentning af varer

Mandag aften d. 19/9-2016 var vores lokaler ramt af en voldsom brand. Midlertidigt har det den betydning at vi ingen butik har, bestilte varer kan afhentes på vores midlertidige adresse. Vi forventer at være tilbage med større butik end nogensinde før i starten af 2018.

Det er en god ide at bestille varerne online og vælge "afhentning" som leveringsform. Så finder vi varerne frem og kontakter dig med status på om alle varerne er hjemme og eventuel leveringstid på varer som ikke findes på lager. Så kører du aldrig forgæves! Der modtages kontant, dankort og kreditkort betaling i vores butik.

MM Action ApS
Fabriksvej 6
4200 Slagelse
tlf. 70221747
salg@mmaction.dk

Åbningstider for afhentning af online bestilte varer:
Mandag lukket
Tirs-fredag 12:00-16:00
Lørdag Lukket

Telefontider
Mandag-Fredag
10:00 til 16:00

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre din brugeroplevelse. Ved at klikke videre på siden acceptere du vores brug af cookies. Læs mere

LUK