NYHED! Originale Diamond Dotz Squares

Fuld diamantdækning med de spektakulære sparkling resultater af vores NYE SQUARE-formede diamanter. Nyd den ekstra dimension ved at arbejde med DIAMOND DOTZ® SQUARES.

DIAMOND DOTZ® er et fantastisk nyt håndværk, hvor fantastiske designs er skabt med bittesmå ”diamant”-lignende facetter. Vores diamant-facetkunstsæt giver en fantastisk skinnende effekt med et bredt udvalg af designs, der passer til enhver smag.

Processen med at placere DIAMOND DOTZ® på layoutet er let, afslappende og hurtig.

LET AT ARBEJDE MED
DIAMOND DOTZ®-teknikken er bemærkelsesværdig let at mestre og giver kunsthåndværkere på alle niveauer mulighed for at vise sine kreative talenter.

FRA START TIL AFSLUTNING - På igen tid!
DIAMOND DOTZ®-sæt varierer fra begynder til avanceret, og er på grund af den enkle håndværksproces stadig et af de hurtigste håndværk at gennemføre, samtidig med at det giver en vidunderlig følelse af præstation!

SPEKTAKULÆRE RESULTATER!
Dit DIAMOND DOTZ® færdige projekt giver den vildeste følelse og vil uden tvivl gøre dig stolt! Den fantastiske gnist af hver facet og de overlegne farver på lærredet, giver et afsluttet projekt som intet andet!

Diamond Dotz Squares

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre din brugeroplevelse. Ved at klikke videre på siden acceptere du vores brug af cookies. Læs mere

LUK